https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота кафедри спеціальної хімії та хімічної технології НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.10.2013
НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота кафедри спеціальної хімії та хімічної технології НУЦЗУ

2 жовтня на запрошення співробітників кафедри спеціальної хімії та хімічної технології до Національного університету цивільного захисту України завітали учні приватного ліцею «МІР» (Майстерня індивідуального розвитку).
В рамках профорієнтаційної роботи НУЦЗУ кафедрою спеціальної хімії та хімічної технології організовано ознайомчу екскурсію з учнями приватного ліцею «МІР». Учні завітали на територію навчального закладу  за адресою вул. Баварська, 7,  де співробітники університету провели цікаву бесіду з ліцеїстами про історію провідного вишу Держслужби України з надзвичайних ситуацій,  показали територію навчальної пожежно-рятувальної частини, газодимозахисну камеру, полосу психологічної підготовки. Також дітям продемонстрували лабораторії кафедри спеціальної хімії та хімічної технології. Майбутні абітурієнти  прийняли участь у багатьох цікавих та яскравих дослідах.
 

 

Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10