https://www.high-endrolex.com/10 Працівника НУЦЗУ відзначено Подякою Кабінету міністрів України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2013
НУЦЗУ

Працівника НУЦЗУ відзначено Подякою Кабінету міністрів України

 
 
Державну нагороду за підписом прем’єр-міністра України Миколи Азарова отримав Толкунов Ігор Олександрович, підполковник служби цивільного захисту, заступник начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Національного університету цивільного захисту України за бездоганну службу, сумлінне і високопрофесійне виконання службових обов’язків. 
Із послужного списку Ігоря Толкунова відомо, що проходити службу в Національному університеті цивільного захисту України він почав з 2006 року на викладацьких посадах. З грудня 2010 року призначений на посаду заступника начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки. Плідно працює над провадженням та розвитком нового в навчальному закладі напряму підготовки – піротехнічні роботи. У 2011 році став переможцем конкурсу в номінації «Кращий викладач професійно-практичної підготовки», який проводився в університеті. Підполковник Толкунов І.О. постійно працює над підвищенням свого професійного та культурного рівня, має позитивну мотивацію щодо особистого службового вдосконалення, вивчає сучасну науково-технічну літературу, працює над дисертаційними дослідженнями.
Під його керівництвом в університеті були обладнані сучасні класи для проведення занять з дисциплін «Вибухові та піротехнічні роботи», «Медицина надзвичайних ситуацій», розроблені плакати і стенди для навчальної аудиторії практичного навчання. Підтримує постійні ділові зв’язки з практичними працівниками пожежно-рятувальних підрозділів ГУ МНС (ДСНС) України в областях. За час служби зробив вагомий внесок у справу підготовки фахівців піротехнічного напрямку для підрозділів МНС (ДСНС) України.
До роботи в НУЦЗУ Ігор Толкунов обіймав посади, пов’язані з інженерною та аварійно-рятувальною службою. Перебуваючи на посаді командира взводу інженерно-саперного батальйону та на посаді командира інженерної роти у складі 319 окремого аварійно-рятувального батальйону сил Цивільної оборони МНС України, підполковник Толкунов І.О. особисто приймав участь у розмінуванні вибухонебезпечних предметів. Всього ним було знешкоджено понад 700 вибухонебезпечних предметів. У 2000 році отримав статус учасника бойових дій.
 
 
 
 
Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10