https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбувся випуск старших інспекторів (фахівців) по роботі з персоналом, начальників секторів соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся випуск старших інспекторів (фахівців) по роботі з персоналом, начальників секторів соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення

Швидко і насичено минув тиждень навчання на курсі післядипломної освіти у слухачів підвищення кваліфікації старших інспекторів (фахівців) по роботі з персоналом, начальників секторів соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення.

Слухачі, що прибули з підрозділів ДСНС, мали можливість ознайомитись з основами кадрової політики. У ході практичних занять фахівці обговорили проблемні питання стосовно порядку проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту.

Головний фахівець по роботі з персоналом Краснолиманського районного відділу, що знаходиться в Донецькій області області, майор служби цивільного захисту Дубовик Олена Василівна розповіла: «Дуже пізнавально та корисно побувати на лекціях  викладачів університету, а особливо, якщо їх проводить полковник служби цивільного захисту Лідія Тимофіївна Маліновська. Опанований матеріал знадобиться нас в подальшій праці»

Навчання завершилось складанням екзамену та врученням свідоцтв встановленого зразка.

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10