https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ імені Героїв Чорнобиля відбулась семінар-нарада з фахівцями ресурсного забезпечення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ імені Героїв Чорнобиля відбулась семінар-нарада з фахівцями ресурсного забезпечення

З 25 по 27 вересня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля проходила семінар-нарада посадових осіб територіальних підрозділів ДСНС України, відповідальних за матеріально-технічне забезпечення.
Передумовою більш досконалого вивчення всіх аспектів ресурсного забезпечення є розвиток передових технологій та введення в дію змін нормативних документів, що регулюють організацію роботи матеріально-технічного забезпечення.
Зустріч з фахівцями ресурсного забезпечення розпочав виконуючий обов’язки ректора АПБ Олександр Тищенко з виступом, в якому зазначив: «Одним із важливих напрямів у навчальному процесі є сучасна матеріально-технічна база, яка дає можливості надати якісну освіту європейського стандарту. На даному етапі в академії провели масштабні ремонтні роботи приміщень, навчальні аудиторії обладнали інтерактивними технологіями і продовжується реконструкція курсантської їдальні. Ми і надалі плануємо модернізувати та оновлювати матеріально-технічну базу навчального закладу». Усіх присутніх привітав з початком семінар-наради перший заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області полковник служби цивільного захисту Сергій Сташенко.
Участь в семінар-нараді взяли фахівці структурних підрозділів апарату Служби, начальники управлінь ресурсного забезпечення Головних управлінь, Управлінь ДСНС України, аварійно-рятувальних загонів, навчальних закладів та спецформувань, а це сорок п’ять осіб, які протягом трьох днів обмінювалися досвідом та отримали нові знання з питань матеріально-технічного забезпечення.
У ході семінару-наради були розглянуті питання з організації взаємодії щодо матеріально-технічного забезпечення між територіальними органами ДСНС України та органами виконавчої влади (органами місцевого самоврядування), підведено підсумки підготовки підрозділів до функціонування в осінньо-зимовий період, доведено до учасників останні зміни до нормативних документів, що регулюють організацію роботи матеріально-технічного забезпечення.
Доповідачами були: начальник відділу закупівель, гуманітарної допомоги та управління майном Дмитро Смирнов, начальник відділу спеціального обладнання та спецтехніки Олександр Васьковський, заступник начальника Управління внутрішнього аудиту та протидії корупції Ігор Яремчук, начальник Служби безпеки дорожнього руху ДСНС України Сергій Кушнір, заступник директора Департаменту - начальник відділу будівництва та експлуатації нерухомого майна Андрій Семенюк, головний фахівець відділу матеріального та пожежно-технічного забезпечення Клим Гоцалюк-Архангельський та головний спеціаліст відділу матеріального та пожежно-технічного забезпечення Наталія Шевчук.
На завершення семінар-наради директор Департаменту ресурсного забезпечення генерал-майор служби цивільного захисту Руслан Білошицький підвів підсумки та побажав успіхів в подальшій діяльності, зазначивши: «Необхідно своєчасно завершити всі ремонтні та профілактичні роботи, виконати комплексні заходи з підготовки підрозділів до безперебійного їх функціонування протягом осінньо-зимового періоду та звернути увагу на вирішення житлових питань для осіб, які потребують поліпшення умов проживання».

 


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10