https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ презентовано сучасну аудиторію будівельних конструкцій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ презентовано сучасну аудиторію будівельних конструкцій

20 вересня на кафедрі пожежної профілактики в населених пунктах Національного університету цивільного захисту України було презентовано нову навчальну аудиторію. «Аудиторія «Будівельні конструкції та їх поведінка в умовах високих температур», - зазначив начальник кафедри полковник служби цивільного захисту Ігор Чуб, - орієнтована на проведення лекцій з нормативних дисциплін: «Безпека експлуатації будівель і споруд» та «Будівлі і споруди та їх поведінка в умовах пожежі», які складаються з трьох частин – будівельні матеріали, архітектурні конструкції та будівельні конструкції в умовах експлуатації і підвищених температур. Обладнання аудиторії відповідає сучасним вимогам науки та техніки, наявні також необхідні для проведення занять стенди, де представлено основну класифікацію будівельних матеріалів, наведено установки для визначення займистості, коефіцієнту розповсюдження полум’я, горючості (на установці «Шахтна піч»), а також способи підвищення вогнестійкості матеріалів, класифікація будівельних конструкцій та основні вимоги до них».
На допомогу курсантам та студентам університету в аудиторії є наочний посібник для виконання курсової роботи з архітектури «Проектування малоповерхового житлового будинку». А також наведено допустимі стани конструкцій з вогнестійкості, межі розповсюдження вогню і класифікація конструктивних систем будівель.
Аудиторія обладнана сучасним смарт-телевізором, за допомогою якого на заняттях можна використовувати як презентаційні слайди, так і навчальні фільми у мережі Інтернет, а також телевізор має функцію 3Д, що дозволить переглядати фільми у більш реальній якості.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова, відео – Дар’ї Ахмадуліної

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10