https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ візьме участь у першому іміджевому пілотному освітянському проекті «Ніч науки», який пройде у Харкові 28 вересня | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2013
НУЦЗУ

НУЦЗУ візьме участь у першому іміджевому пілотному освітянському проекті «Ніч науки», який пройде у Харкові 28 вересня

У понеділок, 16 вересня, відбулась перша нарада з питань участі вищих навчальних закладів Харківського регіону у проведенні в першій столиці  28 вересня 2013 року першого іміджевого пілотного проекту "Ніч науки". 
У приміщенні комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» відбулася нарада під головуванням директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Романа Шаповала з проректорами з наукової роботи вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації стосовно участі вищих навчальних закладів Харківського регіону у проведенні в місті Харкові  28 вересня 2013 року першого іміджевого пілотного проекту «Ніч науки». Планується, що у заході візьмуть участь 18 Національних вищих навчальних закладів першої столиці.
Національний університет цивільного захисту України представляв проректор з наукової роботи, полковник служби цивільного захисту, доктор технічних наук, профессор Володимир Андронов. Як повідомив Володимир Анатолійович, широкомасштабний науково-освітянський захід буде проводитись у Центральному парку культури та відпочинку імені Горького на малих сценічних майданчиках – у зонах активності. «Навчальні заклади презентуватимуть наукові практичні наробки, - повідомив проректор з наукової роботи НУЦЗУ. - Начасі представники факультетів та кафедр нашого навчального закладу готують для участі у проекті «Ніч науки» виставкові експонати, наукову літературу, демонстраційне обладнання, показово-тренувальні вправи. Планується, що у парку Горького працюватиме навчальна пожежно-рятувальна частина НУЦЗУ, кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки, кафедра спеціальної хімії та хімічних технологій, пожежної ті рятувальної підготовки, кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій, кафедра фізичної підготовки. До участі у «Ночі науки» готується і  виховний відділ, і  клуб, самодіяльні творчі колективи,  прес-служба університету», - зазначив Володимир Андронов.  
Крім того, університет готує  рекламно-презентаційну продукцію про діяльність навчального закладу  і матеріали про проведення 2 листопада в Національному університеті цивільного захисту України Дня відкритих дверей.
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10