https://www.high-endrolex.com/10 Впровадження нових педагогічних методів у навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Впровадження нових педагогічних методів у навчання

З 18 по 19 вересня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбувся перший етап ділової гри «Робота державного інспектора з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки, інженера з охорони праці та пожежної безпеки при проведенні планової перевірки протипожежного стану приватного акціонерного товариства «Черкаський комбінат хлібопродуктів». Гра була організована для курсантів 4 курсу академії в рамках впровадження в навчальний процес нових педагогічних методів.
Захід проводиться на основі магістерської роботи, яку пише курсант 61 взводу факультету цивільного захисту та забезпечення діяльності Людмила Гикавчук під керівництвом заступника начальника кафедри пожежно-профілактичної роботи, кандидата педагогічних наук, доцента, полковника служби цивільного захисту Лариси Хаткової та доцента кафедри майора служби цивільного захисту Валентина Мельника.
Ділова гра складається з трьох етапів. Перший етап гри передбачає доведення викладачем мети та завдання, ознайомлення з об’єктом перевірки, видачу нормативних документів, розподілення ролей та завдань між учасниками. Другим етапом є безпосереднє проведення ділової гри, а третій етап — підбиття підсумків.
Ділова гра спрямована на формування професійних навичок у курсантів та студентів з організації та проведення пожежно-профілактичної роботи в структурних підрозділах органів ДСНС України, на підприємствах, в організаціях, розробки обґрунтованих протипожежних заходів, набуття навичок у прийнятті рішень та визначенні оптимальних варіантів дій в різних умовах задля забезпечення пожежної безпеки об’єктів різних форм власності.

 


Кафедра ППР,
Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10