https://www.high-endrolex.com/10 У Харкові студенти-екологи НУЦЗУ провели практичне заняття на місцевості | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2013
НУЦЗУ

У Харкові студенти-екологи НУЦЗУ провели практичне заняття на місцевості

В рамках вивчення навчальної дисципліни «Екологія надзвичайних ситуацій» з екологами третього курсу   Національного університету цивільного захисту України  було проведено практичне заняття на території парку «Молодіжний».
На цьому занятті під керівництвом доцента кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки  к.т.н.  Сергія  Артем’єва майбутні фахівці з екології та збалансованого природокористування  закріплювали знання, які були отримані на ландшафтно-екологічній практиці, та оволодівали новими практичними навичками.
Практична робота на приладі ПАБ-2А, вимірювання магнітних азимутів та дирекційних кутів, креслення схеми орієнтирів місцевості, вимірювання відстаней до предметів за розрахунковими формулами – ось перелік важливих питань, які повинні якісно виконувати фахівці з екологічних питань. На практичному занятті у парку «Молодіжний» саме за таким планом відпрацьовували фахові навички студенти НУЦЗУ.
На позитивний настрій студентів вплинула природа та добра погода, що у підсумку призвело виключно до високих оцінок. Заняття на місцевості – важлива складова підготовки фахівців з екологічних питань.

Студенти 3 курсу факультету техногенно-екологічної безпеки
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10