https://www.high-endrolex.com/10 В Орджонікідзевському районі відзначили День рятувальника. Сайт новин Харківської міськради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.09.2013
НУЦЗУ

В Орджонікідзевському районі відзначили День рятувальника. Сайт новин Харківської міськради

Святковий захід, присвячений Дню рятувальника, пройшов сьогодні, 17 вересня, біля Палацу школярів "Істок".

З професійним святом працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій привітала голова Адміністрації Орджонікідзевського району Ольга Вельможна. У заході також взяли участь представники Національного університету цивільного захисту України, школярі району.

Під час акції «Зробимо життя безпечним» для присутніх виступили творчі колективи, представники університету продемонстрували прийоми рукопашного бою і правил самооборони, провели показові виступи з порятунку людей. Гості свята могли взяти участь у конкурсах на швидкість і правильність надягання протигазу, в конкурсі з перетягування канату.

Під час заходу школярі оглянули пожежну техніку, дізналися про діяльність університету цивільного захисту та роботу співробітників Орджонікідзевського районного відділу ГУ ДСНС у Харковськой області.
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10