https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ урочисто відзначили професійне свято День рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ урочисто відзначили професійне свято День рятівника

Рятувальники відзначають своє професійне свято 17 вересня не випадково. Адже саме в цей день за православним календарем відзначається свято чудотворної ікони Пресвятої Богородиці «Неопалима Купина», яка вважається хранителькою від пожеж та заступницею вогнеборців.
16 вересня 2013 року в центрі культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля з нагоди професійного свята відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь ветерани, співробітники, курсанти, студенти навчального закладу та вихованці ліцейного класу з посиленим вивченням пожежно-рятувальної справи гімназії № 9 ім. О.М. Луценка.
Після вшанування пам’яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС були оголошені святкові накази ректора академії, а також рішення Вченої ради АПБ про підсумки щорічного конкурсу «Кращий за професією» (традиційно проводиться в навчальному закладі напередодні Дня рятівника). Церемонію нагородження провів т.в.о. ректора генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко.
Завершилися урочистості святковим концертом. Своїми виступами глядачів радували представники художньої самодіяльності академії, вихованці гімназії № 9 та запрошені гості - фіналісти телевізійного проекту «Голос країни – діти» дует братів Івана та Андрія Мандрикових.

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10