https://www.high-endrolex.com/10 Телепрограма до Дня Рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Телепрограма до Дня Рятівника

13 вересня 2013 року т.в.о. ректора Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко з ветераном навчального закладу полковником внутрішньої служби Валерієм Григоровичем Некорою та курсантами академії взяли участь у телевізійній програмі «Без бар’єрів» на Черкаській обласній державній телерадіокомпанії «Рось».
Тема програми звучала так: «Чи стала безпечною професія рятувальника?». Аудиторія студії розділилась на дві категорії: перша з них стверджувала, що професія рятувальника все ж таки небезпечна, а інша підтримувала думку про зменшення небезпеки у зв’язку з розвитком новітніх технологій пожежогасіння та різноманітних автоматизованих систем.
Василь Миколайович та Валерій Григорович поділилися з усіма присутніми своїм практичним досвідом, накопиченим упродовж довгих років служби в рятувальних підрозділах, побажали молодому поколінню мужності, витримки та успіхів у навчанні, а також поздоровили всіх телеглядачів з професійним святом - Днем рятівника.
Телепрограму «Без бар’єрів» дивіться на каналі «Рось» 17 вересня 2013 року о 19 годині 30 хвилин. Бажаємо приємного перегляду.
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10