https://www.high-endrolex.com/10 Німецькі колеги відвідали Національний університет цивільного захисту та подарували спеціалізований автотранспорт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2013
НУЦЗУ

Німецькі колеги відвідали Національний університет цивільного захисту та подарували спеціалізований автотранспорт

14 вересня у рамках міжнародного проекту «Миргородський проект» німецька делегація у складі: Манфреда Рюмланда – голови Благодійної організації «Миргородський проект», професора, Крістіана Коте – співзасновника Благодійної організації «Миргородський проект», доктора медичних наук, Рудольфа Безенбруха – члена Благодійної організації «Миргородський проект», доктора медичних наук, Манфреда Гайлфуса – члена Благодійної організації «Миргородський проект», комерційного директора реабілітаційного центру «Мюріц-Клінік», Уве Мартіна – керівника комунальних служб (в тому числі - добровільної пожежної служби) міста Бад-Зоден-Аллендорф (Земля Гессен) - відвідала Національний університет цивільного захисту України. Вітав гостей перший проректор з навчальної та методичної роботи навчального закладу полковник служби цивільного захисту Олег Назаров. Він зазначив, що співробітництво між українськими та німецькими колегами триває уже понад 5 років. «Сумісні благодійні акції міжнародного проекту «Миргородський проект» і Національного університету цивільного захисту України є плідними та результативними і тривають уже багато років. Завдяки такому тісному співробітництву курсанти та викладачі університету, починаючи з 2008 року, діляться своїми досягненнями та переймають досвід з рятування людей у німецьких колег. Ми вдячні керівникам проекту за розуміння наших проблем, за ту неоціненну матеріальну допомогу, яку вони нам подають», - наголосив у своєму зверненні до німецьких гостей Олег Олександрович. Так, у травні 2011 року з метою використання в навчальному процесі при стажуванні курсантів університету в навчальній пожежно-рятувальній частині німецькими колегами було подаровано пожежне авто та карета швидкої допомоги.
А сьогодні начальник навчальної пожежно-рятувальної частини отримав ключі та документи від автодрабини Mersedes-Benz MB 1419 F, що буде задіяна в навчальному процесі при відпрацюванні дій щодо рятування людей з верхніх поверхів будівлі.
Німецьких колег щиросердно вітали національною святинею – хлібом-сіллю. Для гостей і присутніх свята силами клубу університету було організовано театралізоване дійство. Їх вітали вокальний ансамбль «Аніма» та танцювальний колектив «Флейм".

 

 

Вікторія Коленко, прес-сужба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10