https://www.high-endrolex.com/10 Урочистості до Дня рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Урочистості до Дня рятівника

12 вересня в Палаці культури «Дружба народів» відбулися урочисті заходи до Дня рятівника. З професійним святом усіх присутніх вітали: голова обласної державної адміністрації Сергій Борисович Тулуб, голова Черкаської обласної ради Валерій Петрович Черняк, начальник Управління ДСНС України у Черкаській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Михайлович Гвоздь, т.в.о. ректора Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко.
За традицією, з нагоди Дня рятівника в академії підводять підсумки конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією». Цього року переможцем у номінації «Кращий викладач» став кандидат технічних наук майор служби цивільного захисту Олександр Олександрович Дядюшенко. За високі показники у навчанні, активну участь у громадському житті навчального закладу та з нагоди Дня рятівника нагороджено курсантів 4 курсу Віктора Сергійовича Довженка (факультет пожежно-рятувальної діяльності) та Романа Євгенійовича Холоденка (факультет пожежно-профілактичної діяльності).
Як зазначив Василь Миколайович у своєму виступі: «Відзначення нашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей мужньої професії – сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії.
У цей передсвятковий день бажаю всім працівникам академії, ветеранам, курсантам та студентам, рятувальникам Черкащини міцного здоров’я, родинного щастя, щедрої долі, нових сил та натхнення у щоденній праці задля підвищення безпеки громадян України. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів!»
Після урочистої частини гості мали змогу насолодитися яскравими виступами художніх колективів. Від академії творчим дарунком став вокальний виступ підполковника служби цивільного захисту Юрія Васильовича Зозулі та курсантки 4 курсу Ірини Сергіївни Лубякової.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10