https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та студенти АПБ приєдналися до перегляду Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти та студенти АПБ приєдналися до перегляду Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку

9 березня 2014 року Україна відзначатиме 200 років від дня народження Тараса Шевченка. Це свято відзначатимуть не лише на теренах України і слов’янських країн, а й в усьому світі. Твори Тараса Шевченка перекладені більш як 130 іноземними мовами. Тарас Григорович зробив велетенський внесок у пробудження і формування національної свідомості українського народу, в розвиток української та світової культури. Ідеї, думки, вся творчість Шевченкового генія стала тим живим феноменом, який далі розвивається вже в свідомості українського суспільства.
Перший урок нового навчального року має стати поштовхом до подальшої роботи з вивчення минулого та сьогодення України, викликати бажання дізнатися більше про життя Великого Кобзаря, значення його творчості.
2 вересня в центрі культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля курсанти та студенти долучилися до перегляду Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку. В АПБ планується проведення лекторіїв та конференції до ювілею великого українського поета, художника Тараса Григоровича Шевченка.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10