https://www.high-endrolex.com/10 Збірна АПБ взяла участь у Кубку України з пожежно-прикладного спорту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Збірна АПБ взяла участь у Кубку України з пожежно-прикладного спорту

З 28 по 30 серпня у місті Чернігові на території спортивно-оздоровчого комплексу управління ДСНС в області пройшов Кубок України з пожежно-прикладного спорту. В змаганнях приймали участь 16 найсильніших команд України, серед яких і спортсмени Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
До складу збірної команди академії входили: Сергій Лила (4 курс ФПРД-А), Євген Гарячук (4курс ФППД), Максим Булдигін (4 курс ФППД), Олександр Пригара (3 курс ФППД), Богдан Чабан (3 курс ФППД), Олексій Прокоф’єв (1 курс ФЦЗ та ЗД), Арсен Іпієв (3 курс ФПБ та ОП), Сергій Боярський ( 4 курс ФПБ та ОП).
Спортсмени демонстрували свою вправність у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, під'йомі по штурмовій драбині та бойовому розгортанні, брали участь у пожежній естафеті 4х100 метрів.
Вдруге студент АПБ Арсен Іпієв став призером у двоборстві на змаганнях з ППС, а збірна команда академії у загальному заліку посіла 6 місце.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10