https://www.high-endrolex.com/10 Привітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій з нагоди Дня знань та початку нового навчального року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Привітання Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій з нагоди Дня знань та початку нового навчального року

Шановні курсанти та студенти!
Шановні освітяни!

Від імені Колегії Державної служби України з надзвичайних ситуацій щиро вітаю курсантів та студентів, науково-педагогічний склад і адміністративний персонал вищих навчальних закладів цивільного захисту з нагоди Дня знань та початку нового навчального року.
Приємно відзначити, що початок нового навчального року – це свято, яке ніколи не втрачає своєї актуальності, яскравого колориту та хвилюючої атмосфери. Це свято всіх, хто навчає і навчається, хто щодня працює над удосконаленням своїх теоретичних знань та практичних навичок.
Відповідальність, наполегливість і творчий підхід до процесу опанування знаннями сприятимуть досягненню майбутніми рятувальниками необхідного професійного рівня підготовки, а згодом допоможуть стати справжніми майстрами своєї справи, реалізувати наш девіз «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
Бажаю всім вам, а особливо першокурсникам, успіху на цьому відповідальному шляху до професійної досконалості, утвердження себе в професії рятувальника, продовжувати кращі традиції служби цивільного захисту.
Бажаю міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успішного навчання в ім’я процвітання України.
 

 

Голова Державної служби України
з надзвичайних ситуацій,
генерал-полковник служби цивільного захисту М. Болотських

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10