https://www.high-endrolex.com/10 В новий навчальний рік з новими сучасними аудиторіями та приміщеннями | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В новий навчальний рік з новими сучасними аудиторіями та приміщеннями

Першого вересня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) пройдуть урочисті заходи з нагоди прийняття Присяги першокурсниками та Дня Знань. До цього дня наш навчальний заклад ретельно готувався протягом літа. Тому кожного дня в академії проводилися масштабні ремонтні роботи у навчальному корпусі, спальних приміщеннях, курсантській їдальні, щоб 1 вересня зустріти всіх курсантів та студентів у нових, зручних і сучасних аудиторіях та приміщеннях.
Академію прикрашають три банери, на яких зображено діяльність АПБ. Родзинкою нашого навчального закладу стане хол академії, де в майбутньому буде відкрита «Алея Генералів».
Велику увагу керівництво академії на чолі з т.в.о. ректора генерал- майором с.ц.з. Андрієнком Василем Миколайовичем приділяє умовам проживання курсантів. Спальні приміщення у гуртожитку модернізували і наблизили до європейських вимог. Нового навчального року першокурсники будуть спати на нових зручних ліжках з ортопедичними матрацами та подушками з пір'я. Також на кожний курс було закуплено пральні машини. Зараз продовжується капітальний ремонт у курсантській їдальні, проводиться закупівля нового обладнання та сучасного посуду. Цьогорічним нововведенням стало придбання кулерів з очищеною водою, які розміщені в спальних приміщеннях.
Останні приготування на стадії завершення. Отже завтра для всіх курсантів, студентів та їх батьків відкриє свої двері оновлена, сучасна академія.

 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10