https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти АПБ показали високі результати на Всеукраїнському турнірі з гирьового спорту «Бурштинові зорі» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.07.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти АПБ показали високі результати на Всеукраїнському турнірі з гирьового спорту «Бурштинові зорі»

12-15 липня в місті Рівне проходив Всеукраїнський турнір з гирьового спорту «Бурштинові зорі». Щоб показати свою силу та міць, на змагання приїхали спортсмени з 13 регіонів України та навіть з міста Ташкент (Узбекистан) – загалом близько сімдесяти чоловіків та 12 представниць прекрасної статті. За словами організаторів, на Рівненщині вперше пройшли змагання з гирьового спорту такого масштабу. Перш за все, цей турнір був цікавий тим, що молоді спортсмени мали змогу на рівних змагатися із заслуженими майстрами спорту та навіть із чемпіонами світу.

У «Бурштинових зорях» взяли участь та показали високі результати курсанти 3 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності академії Олександр Сиса та Олександр Лісний. У ваговій категорії до 70 кг Олександр Сиса став четвертим в особистій першості, виконавши спортивний розряд КМС. Олександр Лісний посів 5 місце у ваговій категорії до 90 кг.

По закінченню Всеукраїнського турніру з гирьового спорту «Бурштинові зорі» учасники отримали грамоти з бурштину та медалі, які виготовлялися спеціально для цих змагань.

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10