https://www.high-endrolex.com/10 В НУГЗУ серед науково-педагогічних працівників проведуть конкурс на звання „Кращий викладач року” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.07.2013
НУЦЗУ

В НУГЗУ серед науково-педагогічних працівників проведуть конкурс на звання „Кращий викладач року”

Конкурс з педагогічної та фахової майстерності викладачів вищої школи проводиться у два етапи за підсумками 2012-2013 навчального року. Перший етап провели в НУЦЗУ  на факультетах та кафедрах з 10 до 15 липня, а  другий етап пройде вже в новому навчальному закладі  з 1 до 30 вересня.  Щорічний конкурс на звання “Кращий викладач року” серед науково-педагогічних працівників  проводиться  з метою популяризації педагогічних здобутків, поширення передового педагогічного досвіду, стимулювання праці науково-педагогічних працівників. Для проведення другого етапу конкурсу створена  комісію, в якій головує  перший проректор з навчальної та методичної роботи полковник служби цивільного захисту Олег Назаров.
Згідно до Наказу по завершенні роботи буде підготовлено  звіт і до 1 жовтня 2013 року будуть оголошені результати конкурсу.
 
Сектор зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10