https://www.high-endrolex.com/10 Дарія Шаріпова – бронзова призерка XXVII Всесвітньої літньої Універсіади | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.07.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Дарія Шаріпова – бронзова призерка XXVII Всесвітньої літньої Універсіади

З 6 по 17 липня Російська Федерація, а точніше, столиця Республіки Татарстан – Казань приймала XXVII Всесвітню літню Універсіаду. Свою історію змагання починають в місті Турин (Італія) у далекому 1959 році. Тоді на Універсіаді було представлено всього 7 видів спорту. Через більш ніж 50 років Казань встановила своєрідний рекорд за кількістю видів – цьогоріч у спортивну програму увійшло відразу 27 видів, і серед них стрільба.

Саме в цьому виді спорту честь України 15-16 липня на Універсіаді представляла співробітник Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля старший лейтенант служби цивільного захисту Дарія Шаріпова, яка у вправі МГ-6 стала сьомою в командній та тринадцятою в особистій першості. У вправі МГ-9 Дарія стала бронзовою призеркою змагань та шостою в особистому заліку.

Взагалі ж, збірна України завершила змагання на XXVII Всесвітній літній Універсіаді, виборовши шосте загальнокомандне місце, а за кількістю нагород наша збірна розділила третю позицію з командою Китаю з результатом 77 призових місць.

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10