https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ готується до виставкової експозиції наукових та практичних досягнень «Вклад науковців Слобожанщини у розвиток екстремальної та кризової психології». | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.07.2013
НУЦЗУ

НУЦЗУ готується до виставкової експозиції наукових та практичних досягнень «Вклад науковців Слобожанщини у розвиток екстремальної та кризової психології».

Зараз ще липень, а «робота кипить». На разі  проводиться збір наукових статей, доповідей та повідомлень від видатних наукових діячів України та інших держав, наукові інтереси яких знаходяться в площині вирішення питань екстремальної та кризової психології для публікації в збірці наукових праць «Проблеми екстремальної та кризової психології».
Спільно з представниками ВНЗ м. Харкова вирішується питання щодо проведення в рамках Конференції майстер-класів, а також виставкової експозиції наукових та практичних досягнень «Вклад науковців Слобожанщини у розвиток екстремальної та кризової психології».
Очолює оргкомітет конференції ректор університету генерал-лейтенант служби цивільного захисту, кандидат психологічних наук  Володимир Садковий разом з заступником Голови Державної служби України з надзвичайних  Анатолієм   Бойком.
До складу оргкомітету увійшли видатні вчені.
 Для участі у роботі Конференції запрошені видатні наукові діячі України та інших держав, наукові інтереси яких знаходяться в площині вирішення питань екстремальної та кризової психології.
Організаторами Конференції розроблені та підготовлені ескізи тематичних стендів:  історія розвитку екстремальної психології у першій столиці України; видатні вчені України, які внесли вагомий внесок у розвиток Харківської наукової школи екстремальної психології; фахівці-вчені Національного університету цивільного захисту України, які внесли вагомий внесок у розвиток Харківської наукової школи екстремальної психології.
 
 
Яніна Овсяннікова, Евген Рибка
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10