https://www.high-endrolex.com/10 Завершився Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.07.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Завершився Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) завершився другий день Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. 12 липня спортсмени змагалися у вправах «підіймання по штурмовій драбині» та «бойове розгортання».
В непоступливій боротьбі стали відомі імена переможців своїх вікових категорій у дисципліні «підіймання по штурмовій драбині». Кращий результат в молодшій групі показав представник Луганської області Микита Чуканов, який піднявся по штурмовій драбині на навчальну башту за 7,11 с. В середній групі лідером став Віктор Сергієнко (Миколаївська область) з результатом 7,62 с. Переможець старшої групи – Сергій Антіпенко (АР Крим), результат 10,66 с.
Справжній командний дух спортсмени продемонстрували в бойовому розгортанні. За підсумками етапу І місце посіла збірна команда Дніпропетровської області, ІІ – Черкаської та ІІІ місце – Харківської області.
Після бойового розгортання відбулося підведення підсумків Чемпіонату та нагородження переможців. Звання чемпіона з пожежно- прикладного спорту серед юнаків виборола збірна команда Луганської області. Срібло дісталося Миколаївській області, а бронзу отримала збірна команда Черкаської області.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10