https://www.high-endrolex.com/10 В Університеті відбулася зустріч випускників 1983 року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.07.2013
НУЦЗУ

В Університеті відбулася зустріч випускників 1983 року

Вітав випускників ректор НУЦЗУ Володимир Петрович Садковий. Генерал-лейтенант Садковий в 1983 році носив погони старшого лейтенанта і займав посаду заступника командира дивізіону. У теплій, дружній атмосфері випускники згадували свої курсантські роки, розповідали про своє життя. Кожен з них у житті чогось досягнув, займає певний статус у суспільстві, тепер вже досвідченні фахівці змогли знову відчути себе курсантами, сісти за парти рідного університету і побачити друзів своєї молодості.
Гості оглянули навчальну та наукову базу Університету, відвідали музей навчального закладу, казарми, їдальню, побували на спортивному комплексі, який 30 років потому будували його самі.  Всі були приємно вражені тими змінами, які відбулися у навчальному закладі за останні роки. Випускники подякували колективу університету за щирий та теплий прийом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10