https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ стала учасницею міжнародної науково-практичної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.06.2013
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ стала учасницею міжнародної науково-практичної конференції

30-31 травня у Рубіжному Луганської області відбулася VI міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання, проблеми та перспективи розвитку гуманітаристики у сучасному інформаційному просторі: національний та інтернаціональний аспекти». У заході взяли участь понад 100 науковців з Сербії, Хорватії, Росії, Польщі, Республіки Азербайджан та різних регіонів України. У міжнародній конференції взяла участь викладач кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Національного університету цивільного захисту України Оксана Полякова. Її доповідь «Категориальное осмысление религиозного опыта в учении Р. Отто» увійшла до збірки наукових праць за матеріалами конференції.
Оксана Полякова отримала сертифікат за участь у VI міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання, проблеми та перспективи розвитку гуманітаристики у сучасному інформаційному просторі: національний та інтернаціональний аспекти».

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10