https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ пройшов випуск слухачів заочної і заочної та дистанційної форм навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.06.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ пройшов випуск слухачів заочної і заочної та дистанційної форм навчання

20 червня Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) відсвяткувала випуск слухачів факультетів заочного і заочного та дистанційного навчання. Церемонія вручення дипломів та нагород кращим випускникам пройшла у центрі культури та дозвілля навчального закладу. Випускників нагороджували проректор академії з наукової роботи та міжнародного співробітництва майор служби цивільного захисту Анатолій Капля, проректор по роботі з персоналом полковник служби цивільного захисту Валентин Бузько та проректор з матеріально-технічного забезпечення Микола Омельченко.
Рішення Державної екзаменаційної комісії про присвоєння освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр» випускникам академії, які поєднували службу в підрозділах ДСНС України з навчанням, зачитали начальник факультету заочного навчання підполковник служби цивільного захисту Віктор Гончар та декан факультету заочного та дистанційного навчання Віктор Дорофеєв. Валентин Бузько оголосив наказ по академії про нагородження ряду кращих випускників нагрудним знаком академії «За заслуги», грамотами та подяками, підписаний ректором генерал-майором служби цивільного захисту Миколою Кришталем
Від імені випускників перед присутніми з вітальним словом та зі словами вдячності керівництву і професорсько-викладацькому складу академії виступили випускниця факультету заочного навчання Павлина Мальцева та випускниця факультету заочного та дистанційного навчання Надія Матвійчук.
З числа випускників факультету заочного навчання отримали дипломи 32 бакалаври (1 з них – диплом з відзнакою), з факультету заочного та дистанційного навчання – 19 магістрів (7дипломів з відзнакою), 298 спеціалістів (14 з них – з відзнакою) та 115 бакалаврів.
Завершилося свято концертом, організованим учасниками художніх колективів навчального закладу.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10