https://www.high-endrolex.com/10 На базі НУЦЗУ відбувся випуск начальників караулів Державних пожежно-рятувальних частин | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2013
НУЦЗУ

На базі НУЦЗУ відбувся випуск начальників караулів Державних пожежно-рятувальних частин

Майже місяць слухачі курсів покращували свої знання у галузях управління, профілактики, тактики ліквідації надзвичайних ситуацій та застосування спеціальної техніки.

Начальник караулу ДПРЧ-6, що знаходиться в місті Кременчук, майор служби цивільного захисту Золотаренко Олександр поділився своїми враженнями: «На подібних курсах я не вперше. Знадобились ті знання, що отримав минулого разу, перебуваючи на курсах спеціалізації. Цьогоріч дуже вдячний викладачеві кафедри управління у сфері цивільного захисту майору служби цивільного захисту Полковниченку Д.Ю. за надані знання з дисципліни»

Лейтенант служби цивільного захисту Прудкий Євген, начальник караулу ДПЧ-30 по охороні ДП «Антонов» м. Київ, розповів, що починав свою службу з посади рятівника, потім закінчив Академію пожежної безпеки в м.Черкасах і був призначений начальником караулу. Свою ділянку роботи на посаді знає добре, але дещо з теорії було би корисно й підігнати. Пізнавальними були лекції викладача кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт полковника служби цивільного захисту Соколова Д.Л."

Навчання завершилось складанням комплексного екзамену з дисциплін курсу спеціалізації та урочистим врученням свідоцтв про закінчення навчання, яке провів проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Ромін А.В.

 Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10