https://www.high-endrolex.com/10 Звітує кафедра мовної підготовки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.06.2013
НУЦЗУ

Звітує кафедра мовної підготовки

З 3 по 13 червня в Національному університеті цивільного захисту України відбулися традиційні захисти випускних робіт іноземною мовою. Цього року бакалаврські роботи за спеціальністю «Цивільний захист» захистили Урсатій Вадим та Гусар Євген. Вони виконали свої дипломні роботи на кафедрах організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт та наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту НУЦЗУ. Захист робіт англійською мовою потребував не лише високого рівня знань, підвищенням якого займалися курсанти протягом року, а й професійних знань за профілем кафедр. Керівники дипломних робіт начальник кафедри наглядово-профілактичної діяльності майор служби цивільного захисту Ольга Островерх та старший викладач кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт підполковник служби цивільного захисту Ігор Неклонський допомагали і підтримували своїх «першопрохідців» у захисті дипломної роботи англійською мовою, результатом чого і стали позитивні оцінки курсантів.
Також в цьому році відзначився й випускник факультету техногенно-екологічної безпеки Новицький Ростислав, вирішивши після успішного завершення курсу професійної іноземної мови захищати дипломну роботу спеціаліста з охорони праці англійською мовою.
«Щоб захищати дипломну роботу іноземною мовою потрібні не лише професійні знання та знання англійської мови, а й мужність, - вважає незалежний експерт з англійської мови доцент англійської мови Харківського національного педагогічного університету, кандидат філологічних наук Щебликіна Таміла Анатоліївна, - для студентів, які вивчали англійську мову як загальноосвітній, а не профільний предмет, захист іноземною мовою - це серйозна перевірка і виклик їх власній самооцінці». Приємно зазначити, що результати захистів підтверджують, що Національний університет цивільного захисту готує сучасного фахівця європейського ґатунку.

Наталія Кринська, доцент кафедри мовної підготовки, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Наталії Кринської
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10