https://www.high-endrolex.com/10 З нагоди Дня журналіста працівники прес-служби НУЦЗУ були заохочені правами ректора університету | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2013
НУЦЗУ

З нагоди Дня журналіста працівники прес-служби НУЦЗУ були заохочені правами ректора університету

Вже традиційно початок червня в Україні ознаменовується вітаннями журналістів. І цей рік виключенням не став. Ранок четверга, 6 червня 2013 року, розпочався в НУЦЗУ із вітань працівників мас-медіа.
Прес-служба НУЦЗУ  в ракурсі заходів до Дня журналіста знакова – всі працівники сектора взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ – члени Національної Спілки журналістів України. Ректор НУЦЗУ, Володимир Петрович Садковий, щиросердно вітав своїх підлеглих, які щоденно «бороздять» інформаційний простір. «Я особисто хочу подякувати журналістам за особливу увагу до роботи підрозділів нашого університету, висвітлення життя вихованців і працівників, діяльності і розвитку матеріально-технічної бази навчального закладу,  об’єктивне та неупереджене висвітлення в теле  і радіоефірі, на шпальтах газет та в Інтернет-виданнях проблем цивільного захисту. Велике вам спасибі за розуміння, підтримку та плідну співпрацю! Національний університет цивільного захисту України Державної служби України з надзвичайних ситуацій  і надалі буде максимально відкритим для отримання  журналістських запитів  та відвертим із пресою», -  підкреслив ректор НУЦЗУ Володимир Садковий.

 

Сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10