https://www.high-endrolex.com/10 Перша хвиля екологів Національного університету цивільного захисту України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2013
НУЦЗУ

Перша хвиля екологів Національного університету цивільного захисту України

           5 червня 2013 року на кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України під головуванням завідувача лабораторії Українського науково-дослідного інституту екологічних проблем Коваленко М.С. вперше відбувся захист дипломних робіт на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

 

 

Тематика дипломних робіт майбутніх «бакалаврів» охоплювала достатньо актуальні проблеми сучасної екології та в роботах були визначені конкретні практичні шляхи їх вирішення. Як зазначив голова ДЕК Коваленко М.С., студентами був показаний достатньо високий рівень теоретичних знань та практичної підготовленості, хоча і мали місце критичні зауваження, які потрібно не допускати у майбутньому.

За результатами захисту дипломних робіт 85 % студентів отримали відмінні та добрі оцінки. Цьому передувала кропітка робота науково-педагогічних працівників кафедри з удосконалення методичних рекомендацій до написання дипломних робіт, систематичне консультування і суворі вимоги до процедури проведення передзахисту.

 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10