https://www.high-endrolex.com/10 Шановні працівники ЗМІ! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2013
НУЦЗУ

Шановні працівники ЗМІ!

Ви обрали цікаву, нелегку і, водночас, надзвичайно відповідальну професію - бути завжди в епіцентрі події, оперативно і правдиво доносити актуальну інформацію мільйонам людей, глибоко осмислювати й аналізувати все, що відбувається в країні та за її межами. На мій погляд, професії журналіста і рятувальника споріднені. З одного боку, багато з вас були свідками надзвичайних ситуацій, стояли пліч-о-пліч із приборкувачами природних лих і катастроф, разом боролися за людські життя. З іншого ж боку, журналіст також часто ризикує своїм здоров’ям та життям, перебуваючи очевидцем подій і показуючи реальну картину світу.  Ми вдячні вам, адже щоденно приходите в кожну оселю, розповідаючи про перебіг подій у світі, допомагаючи людям відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування.
Я особисто хочу подякувати журналістам за особливу увагу до роботи підрозділів нашого університету, висвітлення життя вихованців і працівників, діяльності і розвитку матеріально-технічної бази навчального закладу,  об’єктивне та неупереджене висвітлення в теле  і радіоефірі, на шпальтах газет та в Інтернет-виданнях проблем цивільного захисту. Велике вам спасибі за розуміння, підтримку та плідну співпрацю! Національний університет цивільного захисту України Державної служби України з надзвичайних ситуацій  і надалі буде максимально відкритим для отримання  журналістських запитів  та відвертим із пресою.
Щиро бажаю всім журналістам невичерпної енергії, нових прогресивних ідей і постійного творчого зростання, якомога менше ризиків у роботі та побільше добрих і світлих новин!
 
Ректор
Національного університету  цивільного захисту України         
генерал-лейтенант служби цивільного захисту                                                                                 Володимир Садковий
 
 
6 червня 2013 року
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10