https://www.high-endrolex.com/10 Випускники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ – нове покоління бакалаврів у вітчизняній сфері охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2013
НУЦЗУ

Випускники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ – нове покоління бакалаврів у вітчизняній сфері охорони праці

     З 1 по 4 червня 2013 року на кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України відбувся захист дипломних робіт на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки «Охорона праці».

     Більш ніж половина студентів групи ОПкс-09-545 отримали відмінні оцінки. Цьому передувала кропітка робота науково-педагогічних працівників кафедри з удосконалення методичних рекомендацій до написання дипломних робіт, систематичне консультування і суворі вимоги до передзахисту.

     Голова Державної екзаменаційної комісії, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Харківській області – Валерій Предко визначив високий рівень теоретичної підготовки, професійної компетентності та вміння їх застосовувати студентами для вирішення практичних завдань. Характеризуючи  випускників виключно з позитивного боку, Валерій Предко вбачає серед новоспечених бакалаврів з охорони праці потенційних працівників своєї структури.

      Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки вітає студентів групи ОПкс-09-545 з блискучим захистом бакалаврських робіт та бажає подальших успіхів у професійному становленні!!!

 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10