https://www.high-endrolex.com/10 На кафедрі НУЦЗУ відбувся захист дипломної роботи іноземною мовою | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.06.2013
НУЦЗУ

На кафедрі НУЦЗУ відбувся захист дипломної роботи іноземною мовою

1 червня вперше на кафедрі організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт Національного університету цивільного захисту України відбувся захист дипломної роботи англійською мовою.
Курсант 4 курсу факультету цивільного захисту Урсатій В.М. доповів про результати своєї роботи за темою «Забезпечення техногенної безпеки Татарбунарського молокозаводу ТОВ «Тітан» м. Татарбунари Одеської області» іноземною мовою. Науковим керівником дипломної роботи є старший викладач кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт підполковник служби цивільного захисту Неклонський І.М.
Відповідно до графіка проведення державної атестації в університеті на кафедрі організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт проходить захист дипломних робіт за освітньо-кваліфікаційним рівнем „бакалавр” за напрямом підготовки “Цивільний захист ”.
Слід зазначити, що в ході захисту членами підкомісії №3 Державної екзаменаційної комісії та незалежними експертами, які оцінювали якість володіння англійською мовою, вказано на високий рівень підготовки курсанта.

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10