https://www.high-endrolex.com/10 Справжнє свято для вихованців Кропивнянського дитячого будинку | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.06.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Справжнє свято для вихованців Кропивнянського дитячого будинку

Кожен свідомий громадянин нашої країни повинен намагатися створити світ, сприятливий для дітей, світ, у якому кожна дитина почуватиметься захищеною, де її думка буде враховуватись, адже захист і розвиток підростаючого покоління є передумовою майбутнього розвитку суспільства.
Так 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, на спортивно-розважальні змагання «Богатир-рятівник – 2013», що проходили на території оздоровчого комплексу «Бочка» за сприяння Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) та Голови Черкаської державної ОДА Героя України Сергія Тулуба, завітало 24 вихованці підшефного Кропивнянського дитячого будинку (Золотоніський район Черкаської області). Для них представники самоврядування АПБ влаштували справжнє свято та запланували цікаву програму на весь день.
Повболівавши за силачів, відвідавши смачної польової каші на березі Дніпра та сфотографувавшись з українським стронгменом, майстром спорту міжнародного класу, заслуженим майстром спорту України Василем Вірастюком, діти разом із самоврядуванцями академії відправилися до дитячого торгівельно-розважального комплексу «Пластилін». Там вихованці дитбудинку відпочивали та веселилися, грали в ігри, показували свою майстерність в аерохокеї, стрибали на батуті, брали участь у конкурсах та отримували призи за перемоги.
Пізніше розважальна програма продовжилась у парках «Ювілейний» та 30-річчя Перемоги. Відпочинок на свіжому повітрі був не лише корисним, а ще й цікавим та пізнавальним. Діти розгадували загадки, ребуси, демонстрували художні вміння у конкурсі «Кращий малюнок на асфальті». Неабияке задоволення отримали дітлахи від катання на атракціонах.
Також не залишилися без уваги і шість випускників Кропивнянського дитбудинку, які отримали від керівництва академії цінні подарунки та солодощі.
Проведений захід засвідчив, що майбутні рятівники, мають змогу не тільки розвиватися в науковому та професійному планах, а й активно реалізовувати свої духовні цінності та переконання. Тому завдання кожного – намагатися наповнити дитячі душі силою віри, добра і допомогти їм з оптимізмом та натхненням ступати життєвою стежиною.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10