https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти-першокурсники НУЦЗУ відпрацювали методики самогасіння та гасіння палаючої людини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.06.2013
НУЦЗУ

Курсанти-першокурсники НУЦЗУ відпрацювали методики самогасіння та гасіння палаючої людини

З 31 травня по 3 червня 2013 року для першокурсників Національного університету цивільного захисту України на навчально-тренувальному полігоні у с. Фігурівка було проведено практичні заняття з дисципліни «Радіаційний, хімічний та біологічний захист» за темою «Дії особового складу в осередках ураження запальними речовинами».
Разом з доцентом кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Поповим І.І. курсанти вивчили властивості напалму та побачили особливості горіння на різних матеріалах. Після чого разом зі старшим викладачем кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки підполковником служби цивільного захисту Ігнатьєвим О.М. відпрацювали практичні дії при самогасінні та гасінні палаючої людини.
Кожен з курсантів отримав відповідні знання та багато вражень. За підсумками занять, першокурсники впорались із завданням на оцінку «добре».

Рада самоврядування 1-их курсів, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10