https://www.high-endrolex.com/10 День відкритих дверей для журналістів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.06.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

День відкритих дверей для журналістів

31 травня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) пройшов день відкритих дверей для представників журналістських кіл обласного рівня.
На сьогодні в рамках інформаційного простору Черкащини діє 635 видань друкованих засобів масової інформації та 51 ліцензована телерадіоорганізація.
Напередодні Дня журналіста (щорічно відзначається в Україні 6 червня згідно з Указом Президента України від 25.05.1994 № 251/94, у день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році в Міжнародну федерацію журналістів) академію відвідали гості з Управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації Черкаської обласної державної адміністрації, прес-служб Черкаської ОДА та Управління ДСНС України у Черкаській області, Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» та ряду авторитетних обласних газет.
Розпочалося ознайомлення з навчальним закладом із вшанування пам’яті пожежників Чорнобиля та покладання квітів до монументу «Героям Чорнобиля», розташованого біля плацу АПБ.
Після цього шановні гості мали змогу ознайомитися з організацією навчально-виховного процесу академії та її навчально-матеріальною базою, зокрема, побувати у стилізовано-декорованій українській світлиці, сучасно облаштованій лабораторії водопостачання, нещодавно відкритих аудиторіях віртуального моделювання, центрі культури та дозвілля.
Також для гостей були продемонстровані можливості бази ГДЗС, димокамери, навчальної пожежно-рятувальної частини та кінологічної служби, заснованої у 2004 році.
Під час відвідування спортивно-оздоровчого комплексу журналісти мали змогу подивитися тренування команди АПБ з пожежно-прикладного спорту та ознайомитися з високими досягненнями спортсменів, серед яких за роки існування навчального закладу було підготовлено 20 майстрів спорту України міжнародного класу, понад 200 майстрів спорту України, значну кількість спортсменів-розрядників. Нині ж 18 спортивних секцій очолюють працівники академії, які є майстрами спорту України, майстрами спорту України міжнародного класу, заслуженими майстрами спорту, чемпіонами України, Європи та світу.
Завершилося ознайомлення з підрозділами Академії пожежної безпеки відвідуванням спеціально облаштованого навчального пункту, розташованого у мікрорайоні Дахнівка і призначеного для проведення практичних занять та тактико-спеціальних навчань майбутніх пожежників-рятувальників.

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10