https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет цивільного захисту за рейтингом вищих навчальних закладів України "Компас-2013" увійшов до десятки кращих вузів нашої держави | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.06.2013
НУЦЗУ

Національний університет цивільного захисту за рейтингом вищих навчальних закладів України "Компас-2013" увійшов до десятки кращих вузів нашої держави

Днями було оприлюднено рейтинг вищих навчальних закладів "Компас-2013", що відображає уподобання й задоволеність освітою з боку випускників і роботодавців.

У зведеному рейтингу Національний університет цивільного захисту України, що представив вищий навчальний Державної служби України з надзвичайних ситуацій, увійшов до 10 кращих вузів України за такими критеріями: оцінка випускників, оцінка роботодавців, оцінка експертів, співпраця вузу і роботодавців, загальна оцінка. Загальновизнаним лідером Компасу-2013 став Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут".

Загалом у рейтингу було представлено 238 вищих навчальних закладіів: 52 ВНЗ Києва, 44 із Західного регіону, 28 з Центрального регіону (без Києва), 65 - Південний регіон та 50 - Східний.

Також для визначення найсильніших ВНЗ із підготовки фахівців окремих спеціальностей було складено окремі рейтинги ВНЗ за напрямками підготовки: бізнес-економічних спеціальностей (205 ВНЗ); юридичних спеціальностей (96 ВНЗ); інженерно-технічних спеціальностей (109 ВНЗ); інформаційних технологій (109 ВНЗ); архітектурно-будівельних спеціальностей (38 ВНЗ).


Прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10