https://www.high-endrolex.com/10 1 червня – День захисту дітей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

1 червня – День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - чудове свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та щасливими, прославляли свої родини і рідний край.
Так, напередодні дитячого свята, 31 травня, ректор Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) генерал-майор служби цивільного захисту Микола Кришталь зустрівся з курсантами та студентами, які позбавлені батьківського піклування або є дітьми-сиротами та привітав їх цінними подарунками і солодощами. Про таких дітей керівництво академії піклується і усіляко їм допомагає.
За підтримки Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій, згідно з Указом Президента України «Про День захисту дітей» від 30 травня 1998 року № 568/98 в Україні свято відзначається 1 червня.
День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітлахів, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі вони були щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10