https://www.high-endrolex.com/10 Курсант АПБ – чемпіон міста з важкої атлетики | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсант АПБ – чемпіон міста з важкої атлетики

Всім добре відомо, що Україна вже не одне десятиліття славиться своїми важкоатлетами, які показують високі результати як на всеукраїнському, так і на міжнародному рівні.
25 травня на Центральному стадіоні міста Черкаси проходив відкритий чемпіонат м. Черкаси з важкої атлетики. За бажані перемоги змагалися три команди: збірна Черкас, збірна Червоної Слободи і команда АПБ імені Героїв Чорнобиля.
Команду академії представляв третьокурсник факультету пожежно-профілактичної діяльності Анатолій Лавор, який у ваговій категорії 77 кілограмів показав високий результат, піднявши штангу вагою 175 кг. За підсумками чемпіонату наш атлет зайняв перше місце серед юніорів.
За словами Анатолія, досягти високих результатів йому допомогли наполегливі тренування протягом трьох років, мрія стати висококласним спортсменом і, звичайно, професійна робота зі своїм тренером майстром спорту з важкої атлетики та паверліфтингу Віктором Панасенком.
Наразі Анатолій Лавор готується до відкритого чемпіонату області з важкої атлетики, який відбудеться в жовтні у місті Умань.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10