https://www.high-endrolex.com/10 До НУЦЗУ прибули фахівці оперативних відділів та начальники чергових змін оперативно-координаційних центрів для проходження курсу спеціалізації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.05.2013
НУЦЗУ

До НУЦЗУ прибули фахівці оперативних відділів та начальники чергових змін оперативно-координаційних центрів для проходження курсу спеціалізації

27 травня на курс післядипломної освіти факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України прибули для проходження спеціалізації фахівці оперативних відділів та начальники чергових змін оперативно-координаційних центрів.
Навчання розпочалось зі стройового огляду та складання вхідного контролю знань.

Проректором – начальником факультету цивільного захисту полковником служби цивільного захисту Роміним А.В. було проведено вступну лекцію, на якій слухачів ознайомили з історією університету, порядком проходження навчання, правилами дотримання службової дисципліни.

Якісне опанування навчальним матеріалом програми курсів спеціалізації передбачає вивчення та вдосконалення слухачами знань з управління, тактики ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

  

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10