https://www.high-endrolex.com/10 Екскурсія академією для другокласників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Екскурсія академією для другокласників

27 травня до Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) завітали маленькі гості. Подивитися, де вчаться та як працюють справжні вогнеборці, прийшло 66 учнів 2-А, 2-Б та 2-В класів Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 32, яких супроводжували класоводи та члени батьківського комітету.
Екскурсоводами для маленьких та допитливих гостей стали представники курсантсько-студентського самоврядування академії курсанти Олександр Гергель (1 курс ФППД), Денис Беликов (3 курс ФПРД), Дмитро Осипенко (4 курс ФПРД) та Михайло Костяной (4 курс ФПРД).
Біля Монументу Героям Чорнобиля дітям розповіли про вогнеборців-чорнобильців, які у квітні 1986 року ціною власного життя захистили людство від страшного лиха.
Наступним етапом подорожі академією для дітей стала навчальна пожежно-рятувальна частина. Тут кожен бажаючий мав змогу приміряти бойовий одяг та спорядження. Другокласникам продемонстрували, як майбутні рятувальники вміло користуються аварійно-рятувальним інструментом.
По завершенню супроводжуючі подякували представникам академії за цікаву та змістовну екскурсію, а діти були переповнені приємними емоціями та враженнями від побаченого. 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10