https://www.high-endrolex.com/10 Низький уклін Вам, дорогі наші батьки! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Низький уклін Вам, дорогі наші батьки!

24 травня 2013 року на факультеті пожежної безпеки та охорони праці відбулося родинне свято, на якому вже стало доброю традицією висловлювати безмежну любов та вдячність батькам студентів, тим, хто дарує свою любов та турботу, – від усієї курсантсько-студентської родини та керівництва академії і факультету.
Це свято – День подяки батькам, свято наших найрідніших людей, які виводять нас на самостійну дорогу, підтримують нас протягом усього життя. Після теплих, щирих привітань ректора академії, кандидата психологічних наук, професора, генерал-майора служби цивільного захисту Миколи Кришталя, проректора академії – декана факультету пожежної безпеки та охорони праці, к.соц.н., доцента Тетяни Нікітіної були вручені Подяки ректора батькам кращих студентів, які досягли значних успіхів не лише у навчанні, науковій діяльності, а й у громадському, культурно-масовому та спортивному житті академії. У врученні Подяк батькам взяли участь також завідувач кафедри психології, філософії та суспільних наук, к.психол.н., доцент Володимир Вареник, завідувач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальної техніки, к.т.н., доцент Юрій Дендаренко, завідувач кафедри комп’ютерних технологій та автоматизації процесів управління, к.т.н., доцент Зоя Гадецька, професор кафедри пожежної профілактики, к.т.н. Петро Заїка.
З вітальним словом до керівництва академії, батьків та всіх присутніх у залі звернулися батьки – Ольги Качур і Віталій Холод та студентка магістратури, відмінниця навчання, ректорський стипендіат, голова Ради студентського самоврядування факультету Наталя Качур.
Студенти та курсанти дарували пісенні дарунки, читали вірші, танцювали; впродовж святкового вечору лунали щирі та теплі слова від ведучих – студентів факультету Анни Білик, Альони Лісовіної, Миколи Чоловського та Богдана Овчаренка. Гучними оплесками батьки і всі присутні вітали яскраві, високохудожні хореографічні номери танцювального гурту «Флай» (керівник – Людмила Попович). Надовго запам’ятаються присутнім сповнені любові та вдячності до батьків пісні у виконанні полковника с.ц.з. Юрія Зозулі, курсанта ІV курсу Андрія Суботіна, студентки ІІІ курсу Анни Білик, студентки ІІ курсу Вікторії Письменної. Дуже зворушливо у виконанні курсанта ІІІ курсу Дениса Толстікова прозвучав вірш В. Геращенка «Моїй матері», слова якого пролунали як молитва до всіх матерів:

 

Виглядай мене, мамо,
із далеких доріг.
Знай, що пізно чи рано
я вернусь на поріг.
Виглядай мене, мамо,
болем серце не край.
Я на крилах нестимусь
у наш сонячний рай.
Через хащі і морок,
перешкоди й біду -
Все здолаю, все зможу,
а до тебе прийду.

Порадували батьків жартівливими театрально-музичними композиціями студентка ІІ курсу Інна Шульга з солістами гурту «Флай» та студентка ІІ курсу Дар’я Радько, своєю вокальною композицією – студентка І курсу Олександра Клінкова.
День подяки батькам, проведений за ініціативою і безпосередньою участю Ради курсантського та студентського самоврядування академії, Ради студентського самоврядування факультету, відділу виховної та культурно-масової роботи ще раз засвідчив, що усі ми – курсанти, студенти, батьки, викладачі та працівники академії і факультету – одна дружна родина, згуртована і віддана справі виховання високопрофесійних фахівців пожежної безпеки. Саме тому фінальною була обрана пісня «Родина» у виконанні лауреата фестивалю творчих колективів академії студентки ІІІ курсу Вікторії Холод.
По закінченню свята кожного учасника свята пригостили частинкою запашного короваю, – на щастя, на кращу долю.




 

Світлана Ігревська
факультет ПБ та ОП,
фото Сергія Федоренка

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10