https://www.high-endrolex.com/10 Відразу дві категорії слухачів закінчили навчання на курсах післядипломної освіти НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2013
НУЦЗУ

Відразу дві категорії слухачів закінчили навчання на курсах післядипломної освіти НУЦЗУ

24 травня закінчили навчання на курсах підвищення кваліфікації Національного університету цивільного захисту України начальники міських та районних відділів (секторів) НПО та начальники караулів Державних пожежно-рятувальних частин.
Два тижні слухачі покращували свої знання в галузях управління, профілактики, тактики ліквідації та застосування спеціальної техніки.

Начальник служби наглядово-профілактичного обслуговування Кролевецького району, що на Сумщині, майор служби цивільного захисту Зима Геннадій розповів про свої враження стосовно навчання: "На подібних курсах я не вперше. Дуже допомогло те, чому навчали. Тому цього разу їхав із задоволенням. Дуже вдячний викладачу кафедри управління у сфері цивільного захисту майору служби цивільного захисту Полковниченку Д.В.".

Старший лейтенант служби цивільного захисту Бєлов Віталій, начальник караулу ДПРЧ-48 м. Сніжне Донецької області зазначив: "Я випускник НУЦЗУ 2012 року. Свою ділянку роботи на посаді знаю добре, але дещо з теорії було корисно й підігнати. Дуже радий був знову опинитись в рідних стінах та зустрітись з однокурсниками. Багато чого я почерпнув від викладача кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт полковника служби цивільного захисту Соколова Д.Л.".

Навчання завершилось складанням комплексного екзамену з дисциплін курсу та урочистим врученням свідоцтв про закінчення навчання, яке проводив проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Андрій Ромін.

 

  

Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10