https://www.high-endrolex.com/10 Перемога збірної України з ППС на Міжнародних змаганнях пам’яті пожежних – Героїв Чорнобиля | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Перемога збірної України з ППС на Міжнародних змаганнях пам’яті пожежних – Героїв Чорнобиля

Студент 2 курсу факультету пожежної безпеки та охорони праці Академії пожежної безпеки імені Героїв (м. Черкаси) Арсен Іпієв у складі збірної України з пожежно-прикладного спорту став переможцем ХХVI Міжнародних змагань з пожежно–прикладного спорту пам’яті пожежних – Героїв Чорнобиля.
Змагання, які розпочалися 22 травня на базі спортивно-оздоровчого комплексу імені Героїв Чорнобиля Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, зібрали на західній Україні 19 команд-учасниць з шести країн: України, Росії, Білорусі, Молдови, Болгарії та Казахстану.
У церемонії урочистого відкриття разом з керівництвом ДСНС України і Федерації пожежно-прикладного спорту України, батьками Героя Радянського Союзу Володимира Правика Наталією Іванівною та Павлом Опанасовичем був присутній і ректор АПБ генерал-майор служби цивільного захисту Микола Кришталь.
Протягом трьох днів змагань визначали кращих спортсменів-прикладників у п’яти етапах: підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти, подолання 100-ї смуги з перешкодами, двоборство (подолання 100-метрової смуги з перешкодами та підйом по штурмовій драбині), пожежна естафета та бойове розгортання.
Зазначимо, що збірна України під час змагань двічі виборювала срібло. Перша нагорода – у вправі “пожежна естафета”, в якій наша збірна поступилась збірній Білорусі, друга – у вправі “бойове розгортання”, в якій поступилась збірній команді Російської Федерації.
Майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, студент АПБ А. Іпієв брав участь у виборюванні срібла збірною України під час бойового розгортання. До складу збірної Арсен був зарахований за відмінні результати власних спортивних досягнень.
У загальнокомандному підсумку змагань збірна України стала чемпіоном, випередивши команди держав-сусідів Росії (2 місце) та Білорусі (3 місце).
Проведення цих змагань – не лише вияв гли¬бо¬кої шани та вдячності всім тим, хто захистив світ від атомного лиха і поставив вище власного життя та здоров’я відданість обов’язку, а й пам'ять про подвиг Героїв, яка живе у людських серцях, надихаючи на нові спортивні досягнення.


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ,

фото УДСНС в
Івано-Франківській області 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10