https://www.high-endrolex.com/10 Проблеми та перспективи розвитку науки Черкащини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Проблеми та перспективи розвитку науки Черкащини

16 травня 2013 року, напередодні Дня науки в Україні, в Черкаському державному технологічному університеті відбулась зустріч керівників області і науковців.
Голова Черкаської обласної ради Черняк В.П. у своїй промові наголосив на необхідності покращення соціальних умов робітників сфери науки та закцентував увагу на тому, що науковці як еліта нації та відповідальна ланка суспільного устрою обов’язково мають знаходити підтримку в держави.
Участь у роботі круглого столу взяли ректор Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту кандидат психологічних наук, професор Кришталь М.А., проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва майор служби цивільного захисту кандидат педагогічних наук, доцент Капля А.М., начальник факультету пожежно-профілактичної діяльності підполковник служби цивільного захисту кандидат технічних наук, доцент Джулай О.М., головний науковий співробітник, доктор фізико-математичних наук, професор Акінькшин В.Д.
Однією із актуальних і цікавих пропозицій виявилася ідея професора Акіньшина В.Д. щодо шляхів оптимізації роботи наукової ради при облдержадміністрації.
За підсумками зустрічі керівництвом області та провідними науковцями було визначено пріоритетні завдання щодо розвитку науки Черкащини, та шляхи їх реалізації.
 

 

ВНР та МС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10