https://www.high-endrolex.com/10 Рівняння на кращих! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Рівняння на кращих!

Цього року вже вчетверте був проведений конкурс «Кращий курсант (студент)-науковець Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля». Мета конкурсу – сприяти утвердженню пріоритету наукової творчої роботи курсантів та студентів (слухачів) як найважливішого фактора формування фахівця нового типу.
Участь у конкурсі за поданням факультетів академії мають право брати всі курсанти, студенти та слухачі, які активно займаються науковою роботою. Варто зазначити, що вимоги до конкурсантів достатньо високі: особиста участь у наукових конференціях (міжвузівських, всеукраїнських, міжнародних), симпозіумах, круглих столах, диспутах тощо з апробацією власних наукових досліджень; участь у конкурсах наукових робіт; робота у наукових гуртках, проблемних групах; участь у науково-дослідних роботах; наявність наукових публікацій; участь у міжнародних проектах, знання іноземних мов, отримання грантів, наукове стажування.
Перемога в конкурсі це не лише визнання здобутків курсанта чи студента у науковій діяльності. Переможці Конкурсу мають пріоритетне право висунення на іменні премії і стипендії та на навчання в магістратурі.
На другий тур у 2013 році від факультетів академії були представлені 14 кандидатур курсантів та студентів. За рішенням конкурсної комісії перше місце посів курсант 49 навчального взводу факультету пожежно-рятувальної діяльності Іван Рудик (науковий керівник – доцент кафедри процесів горіння, кандидат технічних наук Андрій Поздєєв).
Друге місце здобув курсант 35 навчального взводу факультету пожежно-рятувальної діяльності Роман Романюк (науковий керівник – начальник кафедри процесів горіння, кандидат хімічних наук, доцент Віталіна Кукуєва).
Третє місце присуджене студентові 32 С групи факультету пожежної безпеки та охорони праці Денису Тимошенкові (науковий керівник – ст. викладач кафедри комп’ютерних технологій та автоматизації процесів управління Тетяна Пархоменко).
Кожен з переможців був нагороджений дипломом та цінним подарунком.

 

ВНР та МС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10