https://www.high-endrolex.com/10 Представники АПБ долучились до «Тижня безпеки» у черкаській школі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники АПБ долучились до «Тижня безпеки» у черкаській школі

15 травня представники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) завітали до учнів Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів.
У рамках «Тижня безпеки життєдіяльності і охорони праці» курсанти Дмитро Осіпенко (47 взвод ФПРД) і Дмитро Бєломитцев (36 взвод ФПРД) та оперативний розрахунок навчальної пожежно-рятувальної частини АПБ під керівництвом начальника НПРЧ майора служби цивільного захисту Дмитра Лесечка продемонстрували учням школи тактичні можливості пожежного автомобіля АПД-2 та показали роботу аварійно-рятувального обладнання.
Цікавим елементом показових виступів для школярів була демонстрація роботи кінологічної групи та тактики пошуку постраждалих. Також учні мали можливість особисто попрацювати з аварійно-рятувальним обладнанням та відчути себе справжніми рятівниками.
На подібні заходи представників академії запрошують не вперше, бо саме під час таких занять у школярів формується розуміння цінності власного життя та здоров’я, основ здорового способу життя, правил поводження з вогнем, складається правильне уявлення про основні правила поведінки в екстремальних ситуаціях.

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
фото Вікторії Кривчикової

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10