https://www.high-endrolex.com/10 Команда АПБ з міні-футболу «Рятівник» - переможець Квітневого кубка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Команда АПБ з міні-футболу «Рятівник» - переможець Квітневого кубка

27 квітня відбулася фінальна гра Квітневого кубка, що проводила Асоціація аматорського міні-футболу Черкаської області.
В останньому кубковому поєдинку зійшлися команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) «Рятівник» та команда «Арсенал». До складу команди супротивників входять гравці, які добре відомі не тільки у Черкаській області, а й в Україні та Європі: майстри спорту з футболу Віталій Кобзар та Олександр Агарін та майстер спорту міжнародного класу з міні-футболу, срібний призер Чемпіонату Європи у складі збірної України Сергій Усаковський. Але імена суперників не вплинули на настрій молодих футболістів академії, які з великим натхненням та зібраністю провели цей матч. Гра була напруженою, а протистояння сильним, однак перемогли «рятівники» з рахунком 4:1.
Голи в останньому переможному футбольному поєдинку забивали: капітан служби цивільного захисту Роман Сухостат – два м’ячі, по одному голу у ворота команди «Арсенал» забили курсант 3-го курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) Віктор Тихонюк та курсант 4-го курсу ФППД Віталій Тусь.
Команда отримала Кубок та медалі від організаторів, а Віталій Тусь був названий кращим гравцем турніру.



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10