https://www.high-endrolex.com/10 Перемога вихованців кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2013
НУЦЗУ

Перемога вихованців кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

16-18 квітня 2013 року у Національному університеті водного господарства та природокористування (м. Рівне) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Понад 150 переможців І етапу Олімпіади з різних куточків України, які представляли понад 50 вітчизняних вищих навчальних закладів, взяли участь в інтелектуальних змаганнях. Серед них і представники Національного університету цивільного захисту України – курсанти 3-го курсу факультету пожежної безпеки – Валерій Малько, Сергій Пазюра та Максим Власенко.

Подорож через усю країну, тестові завдання за програмою дисципліни, вирішення практичних завдань, теоретичний вимір надання долікарської допомоги та подолані хвилювання стали складовими шляху до перемоги.

 

 

Підготовка до участі в Олімпіаді, очолена доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Оленою Шароватовою, не припинялась до останнього дня. Тож, аудиторні заняття й останніми днями майже весь вільний час, присвячені проблемам безпеки життєдіяльності, дали свої результати.

 

У загальному заліку серед 147 учасників Дипломом за ІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності» заохочений курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки Валерій Малько.

За активну участь в Олімпіаді Сергій Пазюра та Максим Власенко нагороджені грамотами. Олена Шароватова також заохочена за високопрофесійну підготовку студентів до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності».

 

Колектив кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки щиро вітає команду учасників-переможців і бажає нових здобутків у навчальній та професійній діяльності !!!  

 

З вдячністю керівництву Університету

за сприяння в організації участі представників НУЦЗУ в Олімпіаді

кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10