https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбувся випуск слухачів курсу післядипломної освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.04.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся випуск слухачів курсу післядипломної освіти

 12 квітня на базі факультету цивільного захисту Національного універсиетту цивільного захист України відбувся випуск слухачів післядипломної освіти, які закінчили навчання на курсах підвищення кваліфікації начальників караулів пожежно-рятувальних частин та курсах спеціалізації старших інспекторів міських та районних відділів (управлінь).
 

Результати комплексного екзамену з дисциплін спеціалізації та підвищення кваліфікації показали високий рівень засвоєння навчального матеріалу слухачами курсів. В день від'їзду кілька слухачів відповіли на наші запитання.

Капітан служби цивільного захисту Очкуров Роман, начальник караулу ДПРЧ-38 м. Лисичанськ: «Я випускник ХІПБ 1999р. Свою роботу на посаді знаю добре, але дещо з теорії було корисно й підігнати. Був надзвичайно радий знову опинитись у рідних стінах та зустрітись з однокурсниками. Багато нового я почерпнув від викладача кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковника служби цивільного захисту Соколова Д.Л.»

Лейтенант служби цивільного захисту Онопрієнко Роман, інспектор Покровського райвідділу, що на Дніпропетровщині: «Обіймаю посаду майже шість місяців, досвіду роботи майже не маю. Курси спеціалізації стали в нагоді, навчався із задоволенням. Багато чого я пізнав з організації діяльності органів і підрозділів ДСНС при ліквідації надзвичайних подій».

Проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Ромін А.В. вручив слухачам свідоцтва про закінчення навчання та побажав вдало дістатись до рідних домівок.

 Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10