https://www.high-endrolex.com/10 Нові перемоги кікбоксерів АПБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.04.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Нові перемоги кікбоксерів АПБ

12 по 14 квітня в місті Хмельницький відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу серед чоловіків та жінок. У змаганнях брало участь близько 200 спортсменів. Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) у складі команди Черкаської області представляли майор служби цивільного захисту Ігор Приходько, курсанти третього курсу ФППД Денис Толстіков та Назар Смолярчук, курсанти четвертого курсу ФПРД Андрій Тютюнник, Олександр Паюк та студенти четвертого курсу Артем Савенко і Дмитро Чирва.
У ході напруженої та виснажливої боротьби призові місця розподілились наступним чином: у ваговій категорії до 75 кг Андрій Тютюнник та Ігор Приходько посіли І місце. Боротьба у ваговій категорії до 63,5 кг принесла Артему Савенку ІІ місце; до 75 кг – Денис Толстіков виборов ІІ місце та у ваговій категорії до 81 кг Олександр Паюк зайняв ІІІ місце.
Також у червні спортсмени академії будуть змагатися за перемогу на Кубку Світу з кікбоксингу, який відбудеться у місті Ріміні (Італія).
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ


http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10